bobby

- blog

29 Mar 2023

A test összes kollagénéből 28 különféle típus létezik.

Másrészt az állva kevesebbet eszik, de ez nem segít jobban megemészteni az ételt. Egy 2019. évi tanulmány szerint az étkezés közbeni helyzet stresszválaszot vált ki a testében. Miközben a tanulmány arra összpontosított, hogy ez hogyan befolyásolja az étel ízlését, tudjuk, hogy a stressz nem jár az emésztéshez, ezért az ülés a legjobb helyzet.

étkezés után

menj sétálni

Természetes, hogy egy nagy étkezés után le akarod csapni a kanapén, de még a testét is mozgatni, még akkor is Egy alkalmi séta segíthet felgyorsítani az emésztést. „A lassú séta tökéletesen elfogadható, és segíthet csökkenteni a puffadást és a teljesség érzését. A gyaloglás során a gravitáció segít az ételek mozgatásában az emésztőrendszeren keresztül ” – mondja James. Az egyik tanulmány megállapította, hogy az étkezés utáni járás felgyorsítja a gyomor ürítését, vagy a gyomortartalom folyamatát a vékonybélbe, ahol a tápanyagok felszívódnak. A teljes edzés egy nagy ügy után nem a legjobb ötlet. „Ragaszkodjon egy sétához közvetlenül étkezés után, és várjon legalább egy órát, ha nem kettőt, hogy edzést szerezzen” – mondja James.

Kerülje el a stressz

Megemlítettük, hogy a stressz káros az emésztésre? Tudod, hogy ez igaz, ha valaha is volt érved vagy nehéz konvo étkezés közben, és utána gyomorfájást kap. Tehát próbálja meg tartani a stresszt az étkezés alatt és után, miközben az ételek megemésztik. “Próbáljon meg nem ugrálni azonnal a munkába, ha stresszes napod van” – mondja James. (Ugyanez vonatkozik a vitatott témák elkerülésére a családi ünnepi ételek során.)

Vizsgáltál már a tükörbe, és észrevetted, hogy a bőre gyenge? Vagy talán észrevettél több sötét foltot, mint általában. Bármi legyen is a helyzet, mind a aktuális, mind az ehető C -vitamin segíthet a bőrének. >

C-vitamin vs. szabad gyökök

A C-vitamin bőrápoló termékek a piacon a legnépszerűbbek. , FAAD, azért van, mert a C -vitamin erőteljes antioxidáns, amely segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök károsodása ellen. Dr. Engelman szerint a szabad gyökök pusztító, instabil vegyületek, amelyek bőrkárosodást okoznak és hozzájárulnak az öregedés jeleihez. Gondolj:

Finom vonalmosás hiperpigmentáció Az egyenetlen bőr tónus

Pontosabban, a szabad gyökök – más dolgok – a környezeti agresszorok, mint például a Nap sugarai és a környezetszennyezés. Hiányzik egy elektron, és keressen más molekulákat, amelyekből „ellophatják” az elektronokat, hogy befejezzék magukat ” – magyarázza Dr. Engelman. „Miután megteszik, akkor ezeket a molekulákat instabil hagyja, és ezek a molekulák más forrásokból származó hiányzó elektronokat keresnek. Ez olyan dominóhatást okoz, amely gyengíti a bőrgátot, és korai öregedéshez vezethet. ”

Mit

csinál a C -vitamin a bőrén? C A bőrre számos aggodalomra ad okot.

1. Harcol a szabad gyökök károsodásaival

Szerencsére az antioxidánsok alkalmazása, mint például a C -vitamin, leküzdheti a szabad gyökök károsodásait. Ennek oka az, hogy a C-vitamin párosul a szabad gyökökkel, végső soron semlegesítve a helyzetet.

Mint ilyen, a szakértők azt javasolják, hogy topikálisan alkalmazzák – feltétlenül szérum formában – a sugárzó arcbőr fenntartása érdekében. Ilyen módon a bőrből lopott szabad gyökök helyett a topikális C -vitaminból lopnak.

2. Elősegíti a kollagéntermelést

Természetesen a C -vitamin sok más előnye is van a bőr számára. Dr. Engelman szerint a C -vitamin elősegíti a kollagéntermelést is. Innentől kezdve a bőr „túlhajtást küld a kollagénfehérjék helyreállítására.”

3. Ez felvilágosítja a + Evens bőr tónusát

A fentiekben ismertetett hámlasztási mechanizmusnak köszönhetően a C -vitamin segíthet csökkenteni a sötét foltok és az egyenetlen bőr tónusának megjelenését.

A végeredmény? A topikális C -vitamin végső soron a bőr fényesebb, simább és egészségesebbé teszi.

4. Segít csökkenteni a ráncok + szárazság

ugyanolyan jótékony, mint a topikális C -vitamin alkalmazása, a fogyasztása ugyanolyan hasznos lehet. Aki magasabb C -vitamin -bevitelt fogyasztott, kevésbé látható ráncokat és szárazságot tapasztalt. Tehát hogyan működik ez? , MS, RD, CDN, CNSC, a Chelsea Nutrition NYC -ben. C észreveheti olyan problémákat, mint például a bőr törékenysége és a sérült sebgyógyulás. A bőrének köszönetet mond neked.

Mostanra valószínűleg a fedélzeten vagy a kollagén szépségápolási előnyeivel. A bőr és az egészségügyi előnyök széles skálájával helyesen vált az egyik legdivatosabb wellness -termék. De amikor a kollagéntípusokról van szó, honnan tudja, melyiket választja? Olvassa tovább, hogy megismerje a kollagén különféle típusait és azt, hogyan lehet eldönteni, melyik a legmegfelelőbb. test. Úgy gondolhatja, mint a ragasztó, amely együtt tartja a testét. A test szinte minden része tartalmazza azt, a többséggel a csontokban, a bőrben, az izmokban, az inakban és a szalagokban található. Mindegyik típus egy kissé eltérő aminosav -szekvenciát tartalmaz, amely meghatározza az ilyen típusú kollagén fajlagos szerepét és funkcióját a testben. A 28 típus közül öt alkotja a többséget, az I., II. És III. Típusú típusú, a piacon a legnépszerűbb kiegészítőkben. A testben lévő kollagén kb. 90 % -át teszi ki. A test szinte minden szövete I. típusú kollagént tartalmaz, beleértve az inakot, a bőrt, a csontokat, a porcot és a kötőszöveteket. A sűrűn csomagolt szálak hármas-hélix szerkezetbe kerülnek, amely ilyen típusú. Egyedülálló alakja ezeknek a struktúráknak hihetetlen erejét és rugalmasságát adja. Ahogy az I. típusú kollagén lebomlik, a bőrén a legszembetűnőbbé válik. Valószínűleg elkezdi észrevenni a ráncokat, a finom vonalakat és a rugalmasság elvesztését. Noha a szerkezete szintén hármashengeres, lazán csomagolt szálakkal rendelkezik. A II. Típus a csontok és az ízületek porcának párnáját biztosítja. és néhány kötőszövet a májban, a lépben és az erekben, valamint a belső szervek, beleértve a méhet. mint az I., II. És III. Típus. Ehelyett internetes mintát hoz létre. Ez a típus alkotja a vékony réteget a sejteken kívül, így a cella szerkezete. Megtalálható a bőrben, a májban, a vesében és más belső szervekben is. Szükség van arra is, hogy kialakítsák azokat a sejteket, amelyek megteremtik a terhes nő placentáját (más néven a baba életének támogatását a méhben). Típusok, a tested nem tudja megkülönböztetni őket. Az Ön által levő kollagén az egyes aminosavszerkezetére bontódik, ami minden típusú Tudj meg többet fehérjével is megtörténik. Innentől kezdve ezek az aminosavak „medencét” képeznek, és a tested minden olyan funkcióhoz használja, amely fehérjét igényel. Nem voltak olyan meggyőző tanulmányok, amelyek egy adott eredményhez képest a különféle típusú kollagént vizsgálják. Alapvetően még mindig nem vagyunk biztosak abban, hogy egyetlen típusú lenyelést egy adott területre irányítanak -e.

Tehát mi a legjobb választás? Egyszerűen válasszon egy kollagén -kiegészítést különféle kollagéntípusokkal, hogy lefedje az összes bázist. fehérjék. A legjobb, ha napi kollagén -kiegészítőt vesznek a kívánt eredmények elérése érdekében. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy folyamatosan biztosítsa a test napi adagját. És mint mindig, a konzisztencia kulcsfontosságú a kiegészítők szedésében! A kollagén pop egy finom, pezsgő módja annak, hogy kiegészítse, különösen azok számára, akiknek nehezen nyelnek tablettákat. És ragyog. Megadja a kollagén előnyeit és azt, hogyan lehet beépíteni a napi wellness-kezelési rendbe. Bónusz: Készen áll kb. 20 perc alatt, és tökéletes az ajándékozáshoz!

A csokoládé kéreg lehet az egyik legegyszerűbb desszert. A kezdők számára ez egyszerű és jól tartja magát. Ráadásul mindaddig, amíg van csokoládé, elkészítheti szinte bármilyen más összetevővel, amely a kezedben van. kókuszdió. Ráadásul mindegyik összetevő jó-egy jó tápanyagba csomagol, és egészséges ünnepi élvezetet eredményez. Az egészséges csokoládé kéreg receptjének néhány táplálkozási előnye. rost, vas, magnézium, réz, mangán és számos antioxidáns. Ide tartoznak a polifenolok, a flavanolok és a katechinek. A magasabb százalék magasabb tápanyagok és antioxidánsok koncentrációját, valamint kevesebb cukrot jelent. . Még néhány fehérjébe is csomagolnak. Ez a tálalási méret kb. – A káliumban is gazdag. A testének B6 -ra van szüksége a vércukorszint szabályozásának elősegítéséhez (számos más fontos funkció között!) És a káliumban az egészséges vérnyomás és a pulzus fenntartásához. Számos vitamin és ásványi anyag, különösen a C -vitamin közül. Az egyik legfigyelemreméltóbb táplálkozási kiemelés a proanthocianidins (PACS), egyfajta antioxidáns. (A Hum’s Private Party ™ évre 36 milligramm PAC-t tartalmaz.)

Tipp: Mivel a friss áfonya meglehetősen savanyú, a legjobb, ha alacsony glikémiás cukorral főzzük őket. Ellenkező esetben válasszon szárított áfonya -t, amely gyakran egy kis hozzáadott cukrot csomagol a kanyargósság kiegyensúlyozására. A szárított áfonya és az édes csokoládéval való párosítása (mint ebben a sötét csokoládé kéreg receptben) szintén elősegíti a torta ízét. Kellemes, kissé édes íz. Ezenkívül néhány táplálkozási előnyt ad, mivel a kókuszdió jó egészséges zsírok, B-vitaminok, mangán, réz és vas forrása. MCTS). A teste ezt az egészséges zsírt másképp használja, mint más típusú zsírok. Közvetlenül felszívódnak a vékonybélből, így gyorsan elérhetővé teszik a test energiaként való felhasználását. Plusz: Mi okozza a száraz lábak kezdetét? Az évek során tucatnyi kezelést próbáltam – a héjaktól és a krémtől a lábfájlokig, sőt egy halpedikűrig -, hogy rögzítsem a repedt lábamat … és még mindig a végső megoldás vadászatán vagyok.

készen áll arra, hogy eljuthasson * a problémám aljára *, és megtanulja, hogyan kell gyógyítani a száraz lábakat, megkérdeztem egy dermatológust és két podiatristát néhány kétségbeesetten szükséges tippért. Tehát száraz?

Vizsgáljuk meg mindegyiket egy kicsit részletesebben.

“Hűvös, száraz tél nedvességszivattyú elektromos fűtőberendezésekkel, gyapjúzoknákkal, csizmákkal és szintetikus harisnyanadrággal. , forró És a száraz időjárás a bőr szárazságához is vezethet.

Különösen: „A hát nélküli cipők és a papucsok minimális lábtartót biztosítanak, ami növeli a nyomást a sarokra és a környező bőrre” – folytatja Dr. Shainhouse. „Azt is okozzák, hogy a sarkod dörzsölje a cipő hátsó széleit.” Védelmi eszközök. ”

Továbbá, Hillary Brenner, DPM, a NYC-ben székhellyel rendelkező testület által tanúsított podiatrikus sebész, hozzáteszi, hogy egy olyan életmód, amely hosszú ideig tartó állást igényel, hozzájárulhat a száraz, repedt lábakhoz is.

nem megfelelő bőrápolás

Ezután a rossz termékek és a megfelelő gondozás hiánya is lehet, ami száraz, repedt lábakat okoz. hidratálják és lágyítják a bőrt-valamint a bőrgát megerősítését és védelmét-a bőr túlszárazságához, megvastagodásához és repedésekhez vezethetnek ”-magyarázza Dr. Shainhouse. A száraz lábak gyógyítása, hamarabb mindig jobb. “Ha nem oldják fel a kesztyűket és a vastag foltokat, mielőtt túl vastagok és rugalmatlanná válnának, vastagodáshoz és repedésekhez vezethetnek [, amelyeket nehezebb megjavítani] – figyelmezteti.

Tags:

Share:
Skip to content